Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo Pandion Bertone Concept

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първо човек вижда нещо ново- уау супер..ехаа..концепция....
    После чете мненията на потребители, които разбират доста...
    После си изгражда или леко променя нагласата си за концепта, отново...
    После вижда реклама на концепта?!? И точно тази реклама, ме накара да вържа всичко и от противоречиви и смесени чувства да мина към пълно одобрение на идеята...Ето че доста ме жегна и се наложи да го постна и като мнение...ами достатъчно...

Кефи ме...а от рекламата настръхвам
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

The dreams of yesterday, are the hopes of today and the reality of tomorrow.... Това ми звучи като вдъхновение за следващите модели на Алфа Ромео ,което няма да е зле ми се струва
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Страхотно видео. Едно не мога да разбера - изглежда като реклама на Алфа Ромео, а пък от Алфа изобщо не са показвали, че това може да бъде техен бъдещ модел. Не би ли трябвало да бъде по-скоро реклама на Бертоне? Опитвам се да разбера какво означава инвестицията в едно такова професионално и подозирам далеч не евтино видео и кой е направил инвестицията - Алфа или Бертоне.

А до колегата bass исках да кажа, че до голяма степен е прав, макар че според мен ако се пусне тази кола без промени в дизайна в ограничена серия ще се продаде като топъл хляб. Но дори да не се произведе, ползата от такива прототипи според мен е огромна. Я ще ползват предницата, я страничната линия в следваща алфа. Алфа не бива да залага само на дизайн, обърнат към миналото. Даже в една от изтеклите снимки за бъдещата Джулия се вижда че са взаимствали извивките на предните калници именно от Пандиона, и точно този мотив най-много ми хареса в снимката.
        2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
        ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
        sigpic

Comment

Предницата прилича на шлемовете на клонираните от междузвезни воини. много яко http://www.geekalerts.com/star-wars-...elmet-replica/
          AR323.01 ALFA ROMEO 156 Selespeed 99' 180hp ->KILLED BY JACKAL
          http://www.vbox7.com/play:547cada5d0
          Z20LET OPEL ZAFIRA ОРС 03' 200hp
          BAM SEAT LEON CUPRA R 04' 225hp

Comment

Working...
          X